Um bolo perfeito

Sabe aquele bolo perfeito que cabe em qualquer ocasião. Esse é o bolo! Mas também, Laranja Bahia e Limão Siciliano num mesmo bolo não podia ser diferente não e mesmo

Orange and Lemon Cake

Receita por Patricia AzevedoDifficulty: Begginer
Servings

10

servings
Prep time

30

minutos
Baking time

45

minutos

Ingredients

  • 180gr eggs

  • 130 gr sunflower oil

  • 180gr Orange – without the skin

  • 80gr Lemon – without skin

  • 320gr master sugar

  • 300gr all purpose Flour

  • 12gr baking powder

  • 1gr salt

Directions

  • Pre heat the over at 180 degrees
  • Prepare a 25cm Cake tin *can be a Bundt
  • Put eggs, sugar, Oil, Orange and Lemon into the blender and beat until smooth.
  • In another bowl put flour, salt and biking powder and mix well
  • Add the mixture from the blender and mix with a fouet until smooth.
  • Pour the dough into the prepared cake tin and Bake for about 45 min.

Deixe um Comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

*